Pan pagés {hogaza}



ingredientes

1 kilo de harina
50 grms de levadura de panadero
450 ml de agua
un pizca de sal

amasar y dejar leudar el doble de la masa
PREFERIBLEMENTE toda la noche
amasar y sacar el aire
(volver a dejar que suba su volumen y dejar reposar mas tiempo ).
si quereis que repose toda la noche .



hornear 30  minutos media hora aproximadamente
colocar en el horno un recipiente con agua para que esté hidratado
a 200º



2 comentarios:

  1. Hola,
    És tan fàcil com ho expliques i surt així de bé?

    Un parell de preguntes: - més o menys quan tarda en doblar de volum, la massa? i a quina temperatura el forn?
    I l´última pregunteta: - el forn en fred o preescalfat?
    Mil-i-una gràcies!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  2. hola dolça , tarda una hora en doblar el volum , i , el forn precalentat a uns 180 graus mes o menys , tardara una hora y mija si el pes es de kilo , si el fas la meitat resta el emps de tot ..
    petons

    ResponderEliminar